Label

17 Julai 2010

BISKUT GUNTING

BAHAN-BAHAN

1 kg tepung gandum
bawang merah & putih (di kisar)
1/4 kg ikan bilis (dikisar)
garam,ajinomto,cili,
450 gram mentega
daun sup

CARA MEMBUATNYA

campurkan semuanya sampai menjadi doh
selang selikan dengan air sedikit demi sedikit
kemudian gunting
goreng

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

PETUA PETUA

OVELETTE(Ovellete nie warna oren ok)

*untuk melembutkan kek anda....
*letakkan satu sudu teh ovelette ke dalam adunan kek anda..


ANTI MOLE (yang berwarna putih seakan chocolate rise)

*Agar kek anda tidak berkulat
*untuk tahan lama kek anda..
*letakkan sedikit jer...
*kalau berlebihan akan membuat kek anda menjadi pahit.

LEAVE YOUR MESSAGE HERE


ShoutMix chat widget

kawan-kawanku yang setia